Loesje

Ik ben Loesje, lactatiekundige van Moms&Milk.

 

In 2007 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Na een fantastisch avontuur van 1 jaar reizen ben ik begonnen met werken als obstetrie verpleegkundige. Hier is mijn enthousiasme en passie voor het begeleiden van moeders bij borstvoeding begonnen.

 

Na een aantal jaar ervaring op te hebben gedaan met moeders en baby’s wilde ik mijn kennis en vaardigheden met betrekking tot borstvoeding graag uitbreiden. In 2013 heb ik met heel veel plezier de opleiding tot lactatiekundige in Gent gevolgd.

 

Sinds 2014 ben ik ook lactatiekundige IBCLC, wat betekent dat ik internationaal gecertificeerd ben. 2016 was het jaar dat ik mijn stoute schoenen aan heb getrokken en ben gestart met Moms&Milk. Daarnaast ben ik werkzaam als obstetrie verpleegkundige en lactatiekundige bij het RadboudUMC.

Visie

Borstvoeding geven is fijn en natuurlijk proces. Meestal vinden moeders en baby’s samen hun weg, maar soms ontstaan er tijdens de zwangerschap, kraamperiode of erna toch hobbels op de weg.

 

Goede begeleiding en advies op maat is dan belangrijk om problemen te voorkomen of op te lossen en samen weer te kunnen genieten van de voedingen.

 

Samen zoeken we naar antwoorden op je vragen of een passende oplossing voor je probleem. We kijken naar wat haalbaar is en daarbij staan jij en je kindje voorop. Alles mag, niets moet!!!